Monday, 14 November 2011

Beza Memang Berbeza

Dua tiga bulan ni aku busy sangat2. Busy la sangat kan, busy main game kat opis. Sibuk bersosial dan bina istana di alam maya. Hahaha. Aku dah cuba pergi bercuti kat dalam dan luar negara. Aku dah cuba amik cuti seminggu rehat dekat rumah, mana la nak tau kot2 mahMOOD untuk bekerja dengan lebih rajin dan berdedikasi akan muncil. Tapi mahMOOD tarak juga mari. Adoila, macam mana nak buat makin hari makin jauh mahMOOD pergi. Mana mau cari itu mahMOOD. Tolong kasi idea sama saya juga.


"Tidak perlu membandingkan dirimu dengan orang lain. Barangkali satu-satunya orang yang harus kamu bandingkan adalah dirimu yang kemarin."


Aku bandingkan diri aku dulu dengan sekarang. Memang jauh beza.