Friday, 30 July 2010

Berfoya-foya di Opis

Ya...esok test, cuak gila3x...... memang tak tau lah nak kata apa, patutnya aku cuti 3 hari, Khamis sampai Isnin, tapi nampak gayanya 2 hari je la aku cuti utk amik test.. huhuhu.. biaq je la. Leh aku taruh cuti untuk raya plak. :-D

Saturday, 24 July 2010

Realtor Blogs: The Good, The Bad, And The Ugly

Artikal ni aku cilok dari website. Sangat berguna untuk mereka2 yang nak memblogkan diri. Macam aku lah yang tgh dok berjinak2 dengan dunia blog. Kongsi aktiviti dan luahan perasan semuanya dekat blog... so korang baca je lah isinya...

Thursday, 22 July 2010

Mak YouTube

Memperkenalkan, "Mak YouTube". 
Inilah adalah antara sebab mengapa anda anda anda dan anda di luar sana tak patut ajar mak mak anda bagaimana nak guna YouTube. Kalau tak...

Beruk Band.. oh Beruk Band

Korang mesti tak heran langsungkan aku dah lama tak update blog.
Mesti semua ingat aku ni hangat2 taik ayam ja buat blog.
Bukannya aku tak mau update blog. Bukannya aku tak da benda nak story morry tapi....

Sunday, 11 July 2010

What is Best Friend

“The best kind of friend is the kind you can sit on a porch and swing with, never say a word, and then walk away feeling like it was the best conversation you've ever had.” 

"A true friend is someone who knows there's something wrong even when you have the biggest smile on your face."

Sakit Punggungku...

Adoila.. hari ni aku sakit punggu giler. hampir 2 jam atas motor. Aku dah buat tawaf dan saie area KLCC. Gara-gara nak pergi BC. First time aku sampai KLCC sorang diri naik motor. Lepas ni leh buat lagilah. Siap kena hon dgn driver bus 2 kali. Traffic light tak payah kira lah brapa kali aku main redah je. huahaha.

Friday, 9 July 2010

Octopus - Squidward Tentacles

Ni ramalan dari sotong juga. Tapi sotong ni nama dia Squidward Tentacles bukan Paul.
Sotong ni sangat2 famous dikalangan kanak2 rebina macam aku ni.
Ala... takkan tak kenal Squidward.
Korang tengoklah apa ramalan dia.

Thursday, 8 July 2010

Paul the Octopus

Aku ingatkan satu je ramalan Si Sotong ni buat, rupa-rupanya banyak lagi ramalan yang dibuat.
Korang tengoklah sendiri ramalan yang Si Sotong di buat.

Monday, 5 July 2010

The Fabulous Cats - Pergilah Ayu

Penat aku pikiaq camna nak masukkan video ni. 
So, korang layankan jelah video yang aku cilok dari youtube.
Layan........

Sunday, 4 July 2010

Bergomolan dengan Babi

Ifah sedut dari email... aku sedut dari Ifah... peringatan untuk kita bersama..

LEMBU : Hai anjing, apa habaq? Macam ada yg tak kena je?

ANJING : Aku tengah tension nih. Mau je aku gigit manusia tadi.

LEMBU : eh? kenapa?


Saturday, 3 July 2010

Oh... TV...

Sunyi je rasa rumah... oh..... aku tak boleh tahan...
Rumah sewaku skrang makin sunyi bila Kak Atul dah balik duduk dengan mak mertuanya.
Hilang sudah bebelan dan kata2 nasihat dari Kak Atul.
Perginya Kak Atul bererti pergi juga keceriaan dalam rumah ni.

Thursday, 1 July 2010

Aku peduli apa...

Kejadian ni dah lama terjadi kat aku, tentang ucapan terima kasih. Bagi sesetengah orang agak simple. Bagi orang lain ianya satu peghargaan yg agak bermakna. Cerita dia macam ni...

Jawatan Kosong

Ni ada satu jawatan kosong. Sangat lumayan. Ada elaun lagi.