Thursday, 10 March 2011

Bila Tenet Biol

Tenet kat opis dalam 2 hari ni biol.
Awal-awal pagi ok ja. laju berdesup.
Bila dah pukul10 atau 11 dia dah start slow.
Pastu terus tak da.
Tunggu dua tiga jam plak, ok balik.
Yang herannya tak semua orang kena.
Yang lagi herannya, aku paling kerap kena.
Cik Dewman, bila tenet tak da dia layan Plants vs Zombies.
Aku malas nak install game, maklumla selalu main online.
So aku main la game ni.

gigih tak aku main, baru 2 hari tenet problem dah 200 kali aku main. :-D

RC: Aku karang petang semalam sebelum balik. Tetapi memandangkan sebelum balik ja dah dekat 5 kali tak da tenet, so ari ni je la aku post. hahaha